Сладкарска енциклопедия която е за оригинални торти, сладкиши, дребни сладки, рула, кремове, кексове, постни сладки, баници и питки.
6/10/2014
Чудни пастички
Три готови правоъгълни платки се наръсват с горещ гъст сироп или подсладено прясно мляко. нареждат се една върху друга, като помежду им се слага крем от 100 г размекнат маргарин, 100г пудра захар, 2 лъжици какао и 1 яйце. нарязват се на квадратчета със страна 5 см и отгоре се украсяват с различни глазури. може да се покрият с размито оцветено желе от 100г бяло вино, 200 грама захар, 300г сок от прецеден компот и 20 г желатин(поставя се на огъня и щом кипне, се снема; разпределя се в различни съдове и се оцветява в различни бои).
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар